Select Page

Over ons

Kort over IJdo & Sahin

IJdo & Sahin financieel advies is een 100% onafhankelijk adviesbureau die adviseert en bemiddelt in hypotheken en verzekeringen. Met veel ervaring en enthousiasme helpen onze adviseurs u graag bij al uw vragen over de producten die wij aanbieden. Onze adviseurs geven u niet alleen advies, wij ontzorgen u in het proces en begeleiden u van begin tot het einde.

Kwalitatief, betrouwbaar en enthousiast: drie kenmerken die onze dienstverlening omschrijven. Bij IJdo & Sahin financieel advies bouwen wij graag een lange termijn relatie op met onze klanten. U bent onze visitekaart voor de buitenwereld, wij zijn uw adviseur in al uw vragen.

Onze aanpak

  • Je hebt een woning op het oog maar u weet niet welke stappen u moet zetten om deze te bemachtigen. We beginnen simpel, we zetten de koffie/thee klaar en gaan de situatie samen goed bekijken. 
  • Jouw wensen vormen het gehele proces. We hebben het over uw financiele situatie en willen meer weten over jou als persoon. Hierdoor kunnen wij beter inspelen op uw wensen en behoeften.
  • Vanaf dit moment gaan wij voor jou aan de slag. We gaan op zoek naar de best passende geldverstrekker met de juiste voorwaarden en producten naar wens. 
  • Met alle informatie die wij hebben verzameld, zetten wij alle bouwstenen op de juiste plekken. Dit gebeurd allemaal in ons laatste adviesgesprek. Op naar het tekenen van de offerte!

Maak kennis met onze adviseurs

Fatih Sahin

Financieel adviseur

Pieter IJdo

Financieel adviseur

Onze visie

Het creëren van optimale transparantie in het adviestraject welke zich kenmerkt als betrouwbaar en nieuw.

Onze missie

Wij staan voor nieuwe inzichten binnen het adviesproces en willen onszelf vestigen als jong, fris en gedreven. 

9,8

Onze klanten beoordelen ons met een

Adres

Parkweg 102
7545 MV Enschede

E-mail

info@ijdosahin.nl