Select Page

Multichannel

Op locatie

Afspraak op locatie bij IJdo & Sahin financieel advies op kantoor of op verzoek een afspraak bij u thuis.

Videogesprek

Tegenwoordig is het zo dat men veel thuiswerkt, heeft u geen tijd om bij ons op kantoor te komen, dan kunnen we videobellen middels een gewenste applicatie.

Telefonisch

Mocht u geen computer/laptop ter beschikking hebben en ook niet in de gelegenheid zijn om bij ons op kantoor te komen, dan kunnen we altijd een telefonische afspraak plannen. Wij bellen u op het gewenste tijdstip en beantwoorden al uw vragen.

Veel gestelde vragen

Ik ben nog maar één jaar ondernemer, kan ik een woning kopen?

Ook wanneer u nog maar één jaar ondernemer bent zijn er mogelijkheden om een woning te kopen. In een oriëntatiegesprek zal één van onze adviseurs samen met u uw jaarcijfers doornemen, het over uw onderneming hebben en kijken wat uw mogelijkheden zijn om uw droomwoning te kopen. 

 

Ik heb geen vaste baan, is er voor mij een mogelijkheid om een woning te kopen?

Ook zonder een vast contract zijn er legio mogelijkheden om een woning te kopen. Met een contract voor bepaalde tijd of een flexcontract kan het mogelijk zijn om een woning aan te kopen. U zult aan een aantal voorwaarden moeten voldoen, onze adviseurs nemen deze graag met u door in een eerste gesprek.

 

Welke hypotheekvorm past het beste bij mij?

Het antwoord op deze vraag is voor iedereen verschillend. Samen met één van onze adviseurs gaat u om tafel om uw bijzondere situatie te bespreken. Doorgaans heeft een hypotheek een looptijd van 30 jaar, in deze periode wil u zeker weten dat u goed zit. Onze adviseur zal de hypotheekvorm afstemmen op uw verwachtingen van de toekomst en ervoor zorgen dat u in deze periode een betaalbare hypotheek hebt.

Wat is het verschil tussen een inboedel- en opstalverzekering?

Onder de inboedelverzekering valt alles wat in u huis staat wat meegenomen kan worden, bijvoorbeeld een bankstel, salontafel of televisie. Met een opstalverzekering verzekert u uw eigen woning en alles wat niet meegenomen kan worden. Hierbij kun u denken aan de ramen, keuken of u zonnepanelen

Adres

Parkweg 102
7545 MV Enschede

E-mail

info@ijdosahin.nl